Rusya Sanal Numara Alma

Rusya Sanal Numara Alma

Rusya Fake Numara Alma

Günümüzde günlük yaşantımızı etkileyen,etkilemeyen hemen hemen herşeyi online olarak yürütülmeye başlanmıştır. İnternet kullanımının her alana yayılarak artmasıyla birlikte internet ortamında bulunun kişisel verilerimizinde korunma zorunluluğu ortaya çıkmıştır ve buna bağlı olarak akıllı telefonlarında kullanım alanı oldukça genişlemiş hatta kullanılmadığı hiçbir nokta kalmamıştır.Bu gelişmelerle birlikte gelen kişisel verilerin korunması ve gizliliği hepimizin bir noktada kafasını karıştırmaktadır.Bunun akabinde internet kullanıcılarının gizliliğinin ve güvenliğini sağlamak amacıyla hizmet sağlayıcılar tarafından birçok yöntem geliştirilmiştir. Bu yöntemlerden biriside numaraonay.com’un  sizlere sunmuş olduğu SMS onay hizmetidir.


Rusya Sanal Numara Nasıl Alınır?

Numaraonay.com olarak %100 müşteri güvenliği ve memnuniyeti odaklı çalışma sistemimizle sizlere hizmet sağlamaktayız. Sanal numaralar önceden çok fazla kişi tarafından bilinmesede günümüzde hızla tanınmış ve yayılmış bulunmaktadır.Rusya sanal numaralar ile birçok uygulama ve web sitesinde işlem gerçekleştirilebilir. Peki +7 Rusya sanal numara ile ne yapabilirim?


+7 alan kodlu Rusya telefon numarası isteyen tüm platformlar için üyelik oluşturabilir, alışveriş yapma, uygulama indirme, online mesajlaşma uygulamaları olan whatsApp,Telegram gibi uygulamaları numraonay.com dan temin etmiş olduğunuz sanal(fake)numaralar ile SMS doğrulama işlemlerinizi saniyeler içerisinde gerçekleştirebilirsiniz.Yeni bir numara ile ikinci bir WhatsApp, Telegram ve benzeri uygulamaları kullanmak istediğiniz, kendi numaranızı vermek istemediğiniz durumlarda yabancı alan koduyla farklı ülke seçenekleriyle iletişim sağlamak isteyebilirsiniz. Bu gibi durumlarda Rusya’nın ticari konumundan dolayı bazı uygulamalar ve internet siteleri, kullanıcılarından ticari amaçlı Rusya’da faaliyet gösteren e-ticaret siteleri ve pazar yerleri üyelerinden onay işlemlerini Rusya’ya ait telefon numaralarıyla yapılmasını talep etmektedir örneğin Rusya'nın en çok kullanılan e-ticaret sitelerinden olan Lamoda.ru ve Ozon.ru ,dns-shop.ru ve mvideo.ru gibi popüler ticari tabanlı platformlarda üyelik ve satış işlemlerinizi gerçekleştirebilmek için yüksek miktarlar ödeyerek fiziksel bir sim kart almanıza gerek yoktur.


Rusya Sms Onay

Fiziksel bir kart almak ve taşımak yerine +7 Rusya WhatsApp numarası almak ya da farklı bir uygulamada kullanmak için fake numara almak mümkün ve tüm sorunlar kolaylıkla çözülmekte,sosyal medya uygulamalarını ticaret,iletişim ve daha bir çok amaç için kişisel numaranızı sistemlere kayıt etmek zorunda kalmadan en güvenilir yoldan üyelik işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.


Rusya Mobil Onay

numaraonay.com’un çok cüzi fiyatlara en güvenilir şekilde sizlere sunmuş olduğu tek kullanımlık numara onay,SMS onay,mobil onay olarak adlandırılan tek kullanımlık sanal numaralarınıza kolaylıkla sahip olarak işlemlerinizi rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz.+7Rusya fake numara alma işleminizi kullanımı çok kolay ve işlevsel panelimiz üzerinden dilediğiniz konumdan numaraonay.com sitesine ücretsiz bir şekilde üye olarak dilediğiniz alan kodu seçenekleri ile 7 gün 24 saat online olarak bakiye yükleme işleminizi gerçekleştirerek dilediğiniz alan kodu ile sizde sanal numaranıza sahip olabilirsiniz.


28/10/2021 06:11:03